Bord

Du kan reservere bord både inne og ute

KORONA-INFO:

  • Det er nå et nasjonalt forbud mot å skjenke alkohol etter kl. 00.00, og all alkoholholdig drikke må være ryddet før kl. 00.30. Etter kl. 00.30 er det fortsatt mulig å kjøpe mineralvann, alkofri øl og mocktails.
  • Vi er oppfordret til å kunne fremskaffe navnene til alle som har vært hos oss ved en eventuell smittesporing. Vi ber derfor om at kontaktpersonen i gruppa er behjelpelig med dette.

BORDRESERVASJONER er mulig (og gratis) både på uteserveringen og i fellesbaren, og her følger info om begge deler. (Vi reserverer ikke alle bordene asså, så hvis du ikke får booket, så er det fortsatt mulig å få drop-in-bord.)

UTESERVERINGEN: Bord kan bookes til grupper på 6 – 20 pers (for større grupper, se fanen «Buddharommet»). Bookingen må begynne senest kl. 18, og uteserveringen stenger kl. 23 hver dag.

FELLESBAREN: Bord kan bookes til grupper på opptil 20 pers (for større grupper, se fanen «Buddharommet»). Bookingen må begynne senest kl. 20 (vær oppmerksom på diverse arrangementer i fellesbaren – sjekk kalenderen vår HER).

NB OM BOOKING: Får du ikke opp alternativet du ønsker, så er det booket, prøv da et annet alternativ.

MAT: Vi har et samarbeid med Rockekokker (passord: matglad), som leverer knallgod mat til vennepris, med enkelt logistikk og miljøsertifisering. Man kan også bestille mat fra andre, eller ta med hjemmefra. Uansett oppfordrer vi til enkel logistikk, med minst mulig produksjon av søppel, dvs. fingermat snarere enn «bestikkmat». Mat bestilles selv fra ønsket leverandør, men vi ber om å bli informert om planen.

ALDERSGRENSE: 20 år.

Aktuelt og uaktuelt