×

All’SYNG

Hva er all’SYNG?

All’SYNG er kort fortalt allsangkaraoke. Litt lengre fortalt er det på en måte “Da Capo”, bare at Vidar Lønn Arnesen er byttet ut med teknologi.

Hvordan er all’SYNG?

All’SYNG foregår uten mikrofoner, men med masse kjærlighet – enten det dreier seg om kontrollert nynning rundt bordet, eller hengiven selvutlevering på gulvet. Teksten kommer på TV-skjermene, musikken kommer fra høyttalerne, og sangen kommer fra deg hvis du føler for det.

Når er all’SYNG?

All’SYNG er for så vidt hver dag i varierende omfang (avhengig av hvor all’SYNG-ivrige folk er), men HVER TORSDAG har vi et særlig fokus på all’SYNG, både i form av ulike temaer og arrangementer (se program under), og dessuten ved at gjester kan ønske seg sanger; høyt under taket – og masse kjærlighet.

 • Torsdag 29. november: All’SYNG på grensen til quiz: Musikaler
  • Fra kl. 20 varmer vi opp med en quiz om musikaler. Premien er ikke helt avklart ennå, men det er iallfall avklart at den blir helt ubeskrivelig fin. Etter quizen kommer all’SYNG-DJ’en til å krydre spillelista med musikalsanger.
 • Torsdag 6. desember: All’SYNG på grensen til quiz: Divaer
  • Fra kl. 20 varmer vi opp med en quiz om divaer. Premien er ikke helt avklart ennå, men det er iallfall avklart at den blir helt ubeskrivelig fin. Etter quizen kommer all’SYNG-DJ’en til å krydre spillelista med divasanger.
 • Torsdag 13. desember: All’SYNG på grensen til quiz: Norsk musikk
  • Fra kl. 20 varmer vi opp med en quiz om norsk musikk. Premien er ikke helt avklart ennå, men det er iallfall avklart at den blir helt ubeskrivelig fin. Etter quizen kommer all’SYNG-DJ’en til å krydre spillelista med norske sanger.
 • Torsdag 20. desember: All’SYNG på grensen til quiz: Julesanger
  • Fra kl. 20 varmer vi opp med en quiz om julesanger. Premien er ikke helt avklart ennå, men det er iallfall avklart at den blir helt ubeskrivelig fin. Etter quizen kommer all’SYNG-DJ’en til å krydre spillelista med julesanger.
Hvor er all’SYNG?

All’SYNG er i fellesbaren på SYNG.

Hvorfor er all’SYNG?

All’SYNG er fordi det er dritgøy å all’SYNG’e.

Hvis er all’SYNG?

Hvis hvis er et ordentlig spørreord, så er svaret at all’SYNG er alles.

Kontakt

Nedre gate 7
0551 Oslo

+47 415 25 050
syng@syng.no

Glemt noe hos oss?
Send SMS!

Åpningstider

Mandag: 17.00 – 01.00
Tirsdag: 17.00 – 01.00
Onsdag: 17.00 – 01.00
Torsdag: 17.00 – 01.00
Fredag: 15.00 – 03.00
Lørdag: 13.00 – 03.00
Søndag: 13.00 – 01.00

SYNG’ende nyhetsbrev

Copyright © 2018 SYNG AS