×

Arrangement

SYNG har et “Buddharom” (oppkalt etter en karaokesyngende Buddha på veggen), som egner seg ypperlig til ulike private arrangementer; alt fra bursdager og firmafester, til intimkonserter og filmvisninger (SYNG’ende kino for eksempel…?). Rommet kan også fungere som et “rent karaokerom” for store grupper, og for øvrig er det naturligvis mulig å booke ett eller flere av karaokerommene i tillegg til Buddharommet hvis man ønsker det.

Buddharommet har bord og stoler til 50 pers, men kan få plass til noe fler hvis man vil stå/mingle. Karaoke- og AV-ustyr er inkludert i prisen. Rommet kan bookes frem til kl 00:30 hver dag, men i helgene holder vi åpent til kl 03:30, og da blir man naturligvis ikke kastet ut før vi stenger, men det åpnes da for andre gjester kl 00.30, og samtidig stenges karaoke- og AV-utstyr. Dessverre egner ikke rommet seg for dåp, konfirmasjon eller andre “barnearrangementer”. (Mer info om rommet følger etter “Priser og booking”.)

Priser og booking

LEIE AV BUDDHAROMMET:

søn - tor * fre & lør
Pris kr 1 600 kr 3 200
(fra 2 - 6 timer)
* Psst; på "spesielle dager" (f.eks. 17. mai) gjelder full pris uansett ukedag.

DIVERSE HYGGELIGE TILBUD:

  • SUPERTILBUD UT ÅRET:  Gratis booking søndag-fredag frem til kl. 19
  • GRATIS for utelivsbransjen på søndager og mandager
  • GRATIS for studenter på tirsdager (mot studentbevis)
  • RABATTEN  trekkes fra i kassa, så bare se bort fra prisen som dukker opp i bookingprosessen...
BOOKING ved hjelp av kalenderen til høyre/under. NB! Hvis du ikke får opp alternativet du ønsker, så er det ikke ledig; prøv da en annen dato, et annet klokkeslett eller en annen varighet - og husk at plan B kan være like gøyal som plan A...

BETALING i baren ved ankomst, men FAKTURA kan tilbys bedrifter; send i så fall en mail til syng@syng.no etter å ha booket.

Mer info

Hvis man ønsker å spise kan man enten bestille mat utenfra, eller ha med seg egen mat. Det er viktig å legge til at maten må være enkel, med minst mulig produksjon av søppel - med andre ord er det lurt å tenke fingermat snarere enn "bestikkmat". Catering av mat bestilles direkte fra leverandør, men vi ber om å bli informert om planen, slik at vi kan trekke i nødbremsen hvis du planlegger noe helt hinsides... ;-) Våre gode naboer gir følgende rabatter når man bestiller levering til SYNG:

  • Rice Bolle (diverse deilige thairetter), 10% rabatt (min. 15 pers)
  • Funky Fresh Foods (vegansk og rawkonsept med spennende smaker og sprakende farger), 10-15% rabatt
  • Hitchhiker (street food inspirert av alle verdens gatehjørner; steambuns, buttery flatbread, dumplings, o.l.), 3-retter til kr. 395 pr. pers. (min. 20 pers.)
Vi rydder naturligvis alt som kommer fra baren underveis (flasker, glass m.m.), men alt av mat rydder man selv innen avtalt tidspunkt (ja, vi har søppelsekker).

Hvis man er en stor gruppe som vil ha kaffe, så får man en god deal på hele kanner - bare å gi beskjed ved ankomst.

Pyntemessig er vi litt restriktive; bordpynt er ikke lov pga. brannfare, og annen pynt må være innenfor rimelighetens grenser. Vi har telysholdere (og telys), og generelt et fargerikt og hyggelig rom. Pynt ryddes for øvrig samtidig som resten.

Sangdatabasen vår finner du HER, og om du savner noe kan du sende en mail til syng@syng.no.

Alkoholloven gjelder som vanlig; medbragt drikke er ikke lov, og aldersgrensen vår er som hovedregel 20 år. Sistnevnte gjør vi ingen unntak fra etter kl. 19.

Kontakt

Nedre gate 7
0551 Oslo

+47 415 25 050
syng@syng.no

Glemt noe hos oss?
Send SMS!

Åpningstider

Mandag: 17.00 – 01.00
Tirsdag: 17.00 – 01.00
Onsdag: 17.00 – 01.00
Torsdag: 17.00 – 01.00
Fredag: 15.00 – 03.00
Lørdag: 13.00 – 03.00
Søndag: 13.00 – 01.00

SYNG’ende nyhetsbrev

Copyright © 2018 SYNG AS