Karaokerom

Vi har 10 gøyale karaokerom i ulike størrelser – velkommen!

søn-tors*

fre-lør

Minirom

maks 6 pers

kr 450

/time

kr 600

/time

Lite rom

maks 8 pers

kr 600

/time

kr 800

/time

Middels rom

maks 12 pers

kr 850

/time

kr 1200

/time

Middels+ rom

maks 18 pers

kr 1300

/time

kr 1800

/time

Stort rom

maks 20 pers

kr 1400

/time

kr 2000

/time

Drop-in

(pr. pers, uansett rom)

kr 130

/time

kr 180

/time

Gavekort

(gjelder også SYNG Grünerløkka og SYNG PENT Solli)

* Psst; på 17. mai gjelder full pris uansett ukedag.

BETALING: Ved booking betaler man et forskudd på kr. 150 ved booking, resten i baren ved ankomst. Ved kansellering mindre enn 24 timer før bookingen refunderes ikke forskuddet. For refusjon av forskudd: send mail til syngmer@syng.no.

FAKTURA: Bedrifter kan få betale med faktura – send i så fall en mail til syngmer@syng.no etter å ha booket rom (forskudd betales uansett ved booking). Du vil få en bekreftelse fra oss når faktura er satt opp og klar for deres booking.

GAVEKORT: Ved bruk av gavekort trekkes gavekortbeløpet fra i kassa på sangdagen. Forskudd må betales når du booker, men refunderes om du sender mail til syngmer@syng.no.

SANGDATABASEN VÅR: Sjekk HER.

NB OM BOOKING: (1) Får du ikke opp alternativet du ønsker, så er det ikke ledig, prøv da et annet alternativ. (2) Kalenderen følger åpningstider, ikke dato, så «lørdag kl. 01» betyr natt til søndag.

MAKSANTALL PÅ ROM: Se tabell ovenfor – vi har et anbefalt antall som er det antall vi har sitteplasser til, og et maksantall som gjelder uansett pga brannhensyn.

SMÅ PRISENDRINGER: Kan forekomme, særlig hvis du booker langt frem i tid.

ALDERSGRENSE: 20 år (men sjekk HER hvis du er en «Karaoke Kid»).

MER VIKTIG INFO (og HC-info): Sjekk HER.

Diverse hyggelige tilbud

ÅPEN MIKK PÅ GRATIS ROM HVER MANDAG
Hver mandag er det åpen mikk på det rommet som er gratis – og gratis på det rommet som har åpen mikk

STUDENTIRSDAG
Hver tirsdag er det gratis drop-in på karaokerom for alle studenter, og ved forhåndsbooking betaler de kun forskuddet (kr. 150)

BRANSJESØNDAG
Hver søndag er det gratis drop-in på karaokerom for alle som jobber i utelivsbransjen, og ved forhåndsbooking betaler de kun forskuddet (kr. 150)

(Rabatten trekkes fra i kassa, så bare se bort fra prisen som dukker opp i bookingprosessen)

Litt om oss…

På SYNG MER har vi 10 karaokerom der gamle og nye venner kan synge hverandre glade gjennom en en enkel byttehandel: Vi byr på hjerterom, husrom og karaokerom, mens du byr på deg selv – og vipps føles verden litte granne bedre for alle. Man aner nemlig ikke hvor glade man er i hverandre før man har SYNG’et (MER) sammen på et karaokerom.

SYNG MER har tre nydelige søsken som du også bør sjekke ut; SYNG Grünerløkka, SYNG PENT Solli og SYNG PÅ HJUL Hvor du vil.

Velkommen MER!

Aktuelt og uaktuelt