Karaokerom

Vi har 9 gøyale karaokerom i ulike størrelser – velkommen!

søn-tor*

fre-lør

Minirom

maks 6 pers

450,-

/time

600,-

/time

Lite rom

maks 8 pers

600,-

/time

800,-

/time

Middels rom

maks 12 pers

850,-

/time

1200,-

/time

Stort rom

maks 18 pers

1300,-

/time

1800,-

/time

Kjemperom

maks 25 pers

1750,-

/time

2500,-

/time

Drop-in

pr pers, uansett rom

130,-

/time

180,-

/time

Gavekort

(gjelder også SYNG Grünerløkka og SYNG MER Sentrum)

* Psst; på 17. mai gjelder full pris uansett ukedag.

BETALING: Ved booking betaler man et forskudd på kr. 150, resten i baren ved ankomst. Ved kansellering mindre enn 24 timer før bookingen refunderes ikke forskuddet.

FAKTURA: Bedrifter kan få betale med faktura – send i så fall en mail med fakturainfo til syngpent@syng.no etter å ha booket rom (forskudd betales uansett ved booking). Du vil få en bekreftelse fra oss når faktura er satt opp og klar for deres booking.

GAVEKORT: Ved bruk av gavekort trekkes gavekortbeløpet fra i kassa på sangdagen. Forskudd må betales når du booker, men refunderes når du sender mail til syngpent@syng.no.

SANGDATABASEN VÅR: Sjekk HER.

NB OM BOOKING: (1) Får du ikke opp alternativet du ønsker, så er det ikke ledig, prøv da et annet alternativ. (2) Kalenderen følger åpningstider, ikke dato, så «lørdag kl. 01» betyr natt til søndag.

MAKSANTALL PÅ ROM: Se tabell ovenfor – vi har et anbefalt antall som er det antall vi har sitteplasser til, og et maksantall som gjelder uansett pga brannhensyn.

SMÅ PRISENDRINGER: Kan forekomme, særlig hvis du booker langt frem i tid.

ALDERSGRENSE: 20 år

MER VIKTIG INFO (og HC-info): Sjekk HER.

Diverse hyggelige tilbud

ÅPEN MIKK PÅ GRATIS ROM HVER MANDAG
Hver mandag er det åpen mikk på det rommet som er gratis – og gratis på det rommet som har åpen mikk

STUDENTIRSDAG
Hver tirsdag er det gratis drop-in på karaokerom for alle studenter, og ved forhåndsbooking betaler de kun forskuddet (kr. 150)

BRANSJESØNDAG
Hver søndag er det gratis drop-in på karaokerom for alle som jobber i utelivsbransjen, og ved forhåndsbooking betaler de kun forskuddet (kr. 150)

(Rabatten trekkes fra i kassa, så bare se bort fra prisen som dukker opp i bookingprosessen)

Litt om oss…

På SYNG PENT har vi 9 karaokerom der gamle og nye venner kan synge hverandre glade gjennom en en enkel byttehandel: Vi byr på hjerterom, husrom og karaokerom, mens du byr på deg selv – og vipps føles verden litte granne bedre for alle. Man aner nemlig ikke hvor glade man er i hverandre før man har SYNG’et (PENT) sammen på et karaokerom.

SYNG PENT har tre nydelige søsken som du også bør sjekke ut; SYNG Grünerløkka, SYNG MER Sentrum og SYNG PÅ HJUL Hvor du vil.

Velkommen!

Aktuelt og uaktuelt