Karaokerom

Vi har fire gøyale karaokerom i ulike størrelser

søn-tor*

fre-lør

Grønt rom

maks 10 pers

370,-

/time

740,-

/time

Lilla rom

maks 12 pers

470,-

/time

940,-

/time

Rosa rom

maks 18 pers

670,-

/time

1340,-

/time

Drop-in

pr pers, uansett rom

75,-

/time

150,-

/time

Buddharommet

maks 50 pers

Gavekort

gjelder også SYNG MER // Sentrum

* Psst; på «spesielle dager» (f.eks. 17. mai) gjelder full pris uansett ukedag.

BETALING: Ved booking betaler man et forskudd på kr. 150, resten betales i baren på sangdagen. Ved kansellering mindre enn 24 timer før bookingen refunderes ikke forskuddet.

FAKTURA: Faktura kan tilbys bedrifter, send mail til syng@syng.no etter å ha booket rom. Forskudd betales uansett ved booking.

GAVEKORT: Ved bruk av gavekort trekkes gavekortbeløpet fra i kassa på sangdagen. Forskudd betales uansett ved booking, men refunderes, bare send mail til syng@syng.no etter du har booket.

SANGDATABASEN: Sjekk HER.

NB OM BOOKING: (1) Får du ikke opp alternativet du ønsker, så er det ikke ledig, prøv da et annet alternativ. (2) Kalenderen følger åpningstider, ikke dato, så «lørdag kl. 01» betyr natt til søndag. (3) Hvis klokka er over midnatt og du ønsker å synge inneværende natt, så gjelder kun drop-in, ingen booking.

MAKSANTALL PÅ ROM: Se oversikt i tabell ovenfor; gjelder uansett, men det er selvsagt lov til å rullere.

ALDERSGRENSE: 20 år fra kl. 17 (sjekk HER hvis du er en «Karaoke Kid»).

MER VIKTIG INFO: Sjekk HER.

Korona-info

Hvis man skal holde meter’n inne på karaokerommene, blir maksantallet lavere enn oppgitt i tabellen ovenfor – spør oss gjerne hvis du har spørsmål rundt dette.

Pga. plassrestriksjoner kan vi dessverre ikke garantere at vi har plass til alle før og etter sangen på rommet.

Vi er oppfordret til å kunne fremskaffe navnene til alle som har vært hos oss ved en eventuell smittesporing. Vi ber derfor om at kontaktpersonen i gruppa er behjelpelig med dette.

Litt om oss…

På SYNG tilbyr vi en enkel byttehandel: Vi byr på hjerterom, husrom og karaokerom, mens du byr på deg selv – og vipps føles verden litte granne bedre for alle.

I tillegg til karaokerommene kan vi skilte med en av Oslos aller hyggeligste uteserveringer, en fargerik og sangvennlig fellesbar, og et «buddharom» som kan leies til ulike private arrangementer. Og hvis du blir sulten, kan du bestille mat fra omkringliggende restauranter.

SYNG // Grünerløkka har to nydelige søsken som du også bør sjekke ut; SYNG MER // Sentrum og campingvogna SYNG PÅ HJUL // Hvor du vil.

Vi SYNG’es!

Aktuelt og uaktuelt