Karaokerom

Vi har fire gøyale karaokerom i ulike størrelser

søn-tor*

fre-lør

6-mannsrom

(korona: maks 6/3)**

370,-

/time

740,-

/time

8-mannsrom

(korona: maks 8/4)**

470,-

/time

940,-

/time

10-mannsrom

(korona: maks 10/5)**

670,-

/time

1340,-

/time

Drop-in

(pr pers, uansett rom)

75,-

/time

150,-

/time

Buddharom

(korona: maks 20/14)**

Gavekort

(gjelder også SYNG MER // Sentrum)

* Psst; på «spesielle dager» (f.eks. 17. mai) gjelder full pris uansett ukedag.
** Korona: maksantall hvis i samme husstand / ikke i samme husstand.

Korona-info

Korona-informasjonen nedenfor vil bli oppdatert når vi åpner igjen, men i mellomtiden: Hvis du booker et rom som du ikke får benyttet fordi vi fortsatt holder koronastengt når den store dagen kommer, så refunderer vi selvsagt hele forskuddet du har betalt uansett. (Vanligvis er regelen at man må kansellere mer enn 24 timer i forkant for å få refundert forskuddet.)

  • Vi får ikke lov til å slippe inn nye gjester etter kl. 22, så hvis du har en booking som begynner senere enn dette, så MÅ du likevel ankomme før kl. 22, og så vil vi ha et bord klart til dere hvor dere kan hygge dere frem til dere skal synge.
  • Maksantall på karokerommet avhenger av om man er i samme husstand eller ikke. Vi har ikke kapasitet til å kontrollere dette, men vi oppfordrer alle til å se oversikt over maksantall i tabellen over.
  • Det er nå et nasjonalt forbud mot å skjenke alkohol etter kl. 00.00, og all alkoholholdig drikke må være ryddet før kl. 00.30. Etter kl. 00.30 er det fortsatt mulig å kjøpe mineralvann, alkofri øl og mocktails.
  • Pga. plassrestriksjoner kan vi dessverre ikke garantere at vi har plass til alle før og etter sangen på rommet.
  • Vi er oppfordret til å kunne fremskaffe navnene til alle som har vært hos oss ved en eventuell smittesporing. Vi ber derfor om at kontaktpersonen i gruppa er behjelpelig med dette.

Diverse hyggelige tilbud

ALLE Søn-Fre før kl. 19: drop-in gratis, booking kun forskudd

UTELIVSBRANSJEN Søn-Man: drop-in gratis, booking kun forskudd

STUDENTIRSDAG: drop-in gratis, booking kun forskudd

RABATTEN  trekkes fra i kassa ved ankomst/betaling

Litt om oss…

På SYNG tilbyr vi en enkel byttehandel: Vi byr på hjerterom, husrom og karaokerom, mens du byr på deg selv – og vipps føles verden litte granne bedre for alle.

I tillegg til karaokerommene kan vi skilte med en av Oslos aller hyggeligste uteserveringer, en fargerik og sangvennlig fellesbar, og et «buddharom» som kan leies til ulike private arrangementer. Og hvis du blir sulten, kan du bestille mat fra omkringliggende restauranter.

SYNG // Grünerløkka har to nydelige søsken som du også bør sjekke ut; SYNG MER // Sentrum og campingvogna SYNG PÅ HJUL // Hvor du vil.

Vi SYNG’es!

Aktuelt og uaktuelt